6.4 C
Craiova
luni, 4 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn poliţist s-a împușcat pe mormântul fiicei sale de Sf. Andrei, ziua ei onomastică

Un poliţist s-a împușcat pe mormântul fiicei sale de Sf. Andrei, ziua ei onomastică

Un poliţist a fost găsit împuşcat într-un cimitir, pe mormântul fiicei sale, care se numea Andreea. Cea mai probabilă variantă luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii, scrie News.ro.

Joi, în jurul orei 10.30, poliţiştii au fost sesizaţi că în comuna botoșăneană Vlăsineşti a fost găsită o persoană decedată. Aceasta avea o plagă împuşcată la nivelul capului. Bărbatul avea 47 de ani și era șef la Postul de Poliție Stăuceni.

“În urma deplasării la faţa locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoşani. Totodată, s-a constatat că acesta este poliţist activ al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, fiind încadrat din anul 1996”, au precizat poliţiştii.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

Surse judiciare au precizat că bărbatul a fost descoperit lângă mormântul fetei sale, care se numea Andreea. Micuța a murit în urmă cu 23 de ani, la vârsta de doar un an.

Citește și: Cătălin Cherecheş, greu de extrădat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS