14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNATO, ghicitoare postată în online: Câți soldați vezi în imagine?

NATO, ghicitoare postată în online: Câți soldați vezi în imagine?

Contul oficial al NATO de pe platforma X (fostul Twitter) a postat o imagine dintr-o pădure și a provocat utilizatorii de pe rețelele de socializare să descopere câți soldați camuflați sunt în această fotografie.

„Provocarea camuflajului runda a doua. De data aceasta am făcut-o un pic mai dificilă… Câți soldați ai reușit să găsești?”, se scrie în postarea de vineri.

Peste 12.000 de utilizatori ai rețelei de socializare votaseră la sondajul de sub imagine până sâmbătă la prânz: 31,2% indicaseră că în fotografie sunt doi soldați camuflați, 33,3% că sunt trei soldați, 20,8% că sunt patru și 14,7% că sunt cinci. Răspunsul correct urmează să fie anunțat sâmbătă după-amiază.

O provocare similară, publicată joi de NATO

Pe același cont de pe platforma X (fostul Twitter) a fost postată, joi, o imagine dintr-o pădure. Aceasta a provocat utilizatorii de pe rețelele de socializare să descopere câți soldați camuflați acolo.

Peste 60% dintre cei care au votat în sondajul acelei provocări au ghicit răspunsul corect. Era vorba despre doi soldați camuflați.

Citește și: Imagini rare din Copșa Mică, cel mai poluat oraș din Europa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS