17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePorgnoza meteo în acest weekend

Porgnoza meteo în acest weekend

Meteorologii au emis o prognoză de vreme capricioasă pentru acest weekend în zona de munte. În Oltenia vremea rămâne frumoasă

Sâmbătă, temperaturile vor fi mai ridicate, depășind 20 de grade în cea mai mare parte a țării și atingând chiar 27 de grade în sudul țării. Cu toate acestea, vântul puternic va fi prezent în anumite zone montane și teritorii din nord, est și sud-est. Avertizarea cod galben de vânt puternic va fi în vigoare de sâmbătă, de la ora 10:00, până duminică, la ora 11:00.

În Oltenia, vremea rămâne frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va prezenta variații, cu înnorări temporare în timpul zilei.  Temperaturile maxime vor oscila între 22 și 27 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între 11 și 16 grade Celsius. În timpul nopții și dimineața, se pot forma condiții de ceață.

Avertizarea Cod Galben de vânt puternic

Avertizarea cod galben de vânt puternic vizează mai multe județe și zone din țară, inclusiv Maramureș, Bistrița-Năsăud, Suceava, Mureș, Neamț, Harghita, Covasna, Bacău, Vrancea, Buzău, Bihor, Alba și Cluj. Codul galben a intrat în vigoare de sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 10:00 și este valabil până duminică, 8 octombrie, la ora 11:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS