15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat prins cu permis de conducere fals, cumpărat de pe internet

Bărbat prins cu permis de conducere fals, cumpărat de pe internet

Un bărbat din Prahova a fost prins în trafic, la volan, cu un permis fals. Întrebat de unde îl are, șoferul a recunoscut că l-a cumpărat de pe internet, de pe o rețea socială. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, scrie Observatorul Prahovean.

Bărbatul, de 39 de ani, din Cărbunești, a fost oprit luni, în jurul orei 19.30, pe raza comunei Surani, pentru un control de rutină. Inițial, șoferul le-a spus agenților că nu are documentele la el. Polițiștii i-au verificat, însă, mașina și au găsit un portofel cu acte. Printre ele și un permis de conducere cu fotografia bărbatului.

Când au verificat în baza de date, oamenii legii au constatat că șoferul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categore de vehicule.

Întrebat de unde îl are, bărbatul le-a spus polițiștilor că l-a comandat de pe o rețea socială, contra unei sume de bani.

Pentru fapta sa, șoferul s-a ales cu dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Citește şi: Gravida care a murit în Maternitatea Botoșani nu a primit niciun fel de îngrijiri medicale timp de 7 ore

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS