6.7 C
Craiova
sâmbătă, 2 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn hoț fără permis a provocat două accidente cu mașina în care transporta prada

Un hoț fără permis a provocat două accidente cu mașina în care transporta prada

Un hoț fără permis a provocat două accidente cu mașina în care transporta prada. El și un alt tânăr au furat mai multe bunuri de pe un şantier. Cu autoturismul în care le transportau au provocat două accidente rutiere în decurs de câteva minute. În ambele cazuri au fugit, scrie News.ro.

Evenimentele au avut loc în municipiul Călăraşi. 

”Organele de poliţie au fost sesizate că o persoană necunoscută ar fi condus un autoturism pe strada Prelungirea Bucureşti, iar la intersecţia cu strada Ciocârliei, nu ar fi acordat prioritate de dreapta, intrând în coliziune cu un motociclist. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a şoferului de motocicletă, în vârstă de 17 ani, care a fost transportat la spital. Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, ulterior, părăsind locul accidentului”, arată Poliţia Călăraşi.

Poliţişti l-au identificat pe tânărul aflat la volanul maşinii implicate în cele două accidente. Au stabilit că este un bărbat de 25 de ani, care era însoţit de altul de 23 de ani. Ambii sunt din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi.

În autoturism poliţiştii au găsit mai multe bunuri furate din şantierul unei societăţi comerciale. În urma verificărilor au constatat că şoferul autovehiculului nu deţine permis de conducere.

Ambii tineri au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de furt calificat, fugă de la locul accidentului şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: Actor dispărut, găsit îngropat sub podeaua unei case

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS