8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateActor dispărut, găsit îngropat sub podeaua unei case

Actor dispărut, găsit îngropat sub podeaua unei case

Un actor dat dispărut de familie în urmă cu cinci luni a fost găsit îngropat sub podeaua unei case. Cadavrul legat fusese ascuns într-un ladă luată din casa lui, scrie Digi24.

Actorul brazilian Jefferson Machado Costa, care a dispărut în luna ianuarie, a fost găsit îngropat într-o ladă din lemn, la 2 metri sub podeaua unei case. Jefferson a fost actor de televiziune și a jucat în mai multe filme braziliene.

Actorul de 44 de ani a fost văzut ultima dată pe 27 ianuarie, iar mama lui, Maria das Dores, a spus că a vorbit ultima oară cu el pe 29 ianuarie. Atunci i-a spus că urma să meargă la un interviu pentru un job nou și că stătea acasă la un prieten.

Actorul dispărut, găsit îngropat sub podeaua unei case

Machado a fost declarat dispărut în mod oficial pe 9 februarie. Atunci a aflat familia că cei opt câini ai lui au fost raportați ca fiind abandonați în casa pe care actorul o avea în Rio de Janeiro.

Mama lui începuse să se îngrijoreze după ce a primit mesaje cu greșeli de ortografie și nu a mai primit niciun telefon de la el.

La începutul acestei săptămâni, poliția a percheziționat o anexă de pe o proprietate din Rio de Janeiro. Acolo a descoperit cadavrul lui Jefferson legat și îngropat într-o ladă din lemn sub podea.

Proprietatea aparține unei femei care a spus că a închiriat-o unei persoane care este acum pe lista suspecților.

Lada fusese îngropată la doi metri sub podea. A fost nevoie de nouă persoane pentru a o scoate din pământ. Poliția l-a identificat pe Machado după amprente. S-a stabilit că lada în care a fost pus era a lui și a dispărut de la el de acasă.

Citește și: Cutremur de 3,3 grade în județul Vrancea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS