16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat s-a dat un an drept polițist folosind o legitimație pe care și-o făcuse singur

Un bărbat s-a dat un an drept polițist folosind o legitimație pe care și-o făcuse singur

Un bărbat s-a dat un an drept polițist folosind o legitimație pe care și-o făcuse singur. Bărbatul de 31 de ani din Târgu Mureș a fost reținut joi pentru 24 de ore, conform Agerpres.

Bărbatul era în vizorul autorităților de aproximativ o lună și este acuzat de fals material în înscrisuri oficiale. Bărbatul își confecționase singur legitimația falsă de polițist, în cursul anului trecut.

Se recomanda ca fiind agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

„În cursul zilei de 25 mai 2023, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş – Biroul Combaterea Infracţiunilor Contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale, au efectuat o percheziţie, în Târgu Mureş, la locuinţa unui bărbat de 31 de ani, bănuit că şi-ar fi confecţionat o legitimaţie de poliţie falsă.

Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, pe 27 aprilie 2023, cu privire la faptul că cel în cauză şi-ar fi confecţionat o legitimaţie de poliţie falsă, cu care s-ar fi recomandat mai multor persoane din municipiul Târgu Mureş ca fiind poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

De asemenea, cercetările au relevat faptul că acesta şi-ar fi confecţionat singur legitimaţia şi s-ar fi recomandat a fi poliţist începând cu anul 2022″, a transmis IPJ Mureş.

În timpul percheziţiei, poliţiştii au descoperit şi au confiscat legitimaţia în cauză, iar bărbatul a fost dus la audieri. Falsul polițist a fost reținut pentru 24 de ore pentru fals material în înscrisuri oficiale.

Citește și: Firmă din Novaci, amendată cu 60.000 de lei pentru managementul defectuos al apelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS