20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNeamţ jefuit de 58.000 de euro într-o sală de păcănele din Bucureşti

Neamţ jefuit de 58.000 de euro într-o sală de păcănele din Bucureşti

Un neamţ a fost jefuit de 58.000 de euro într-o sală de păcănele din Bucureşti. Banii i-au fost furaţi din buzunarele gecii lăsate pe un scaun, într-un cazinou de pe Calea Victoriei. Poliția Capitalei a reţinut joi doi suspecți, un bărbat și o femeie, scrie Hotnews.

Poliția Capitalei a anunțat printr-un comunicat de presă că joi au fost făcute percheziții la locuința a două persoane din Galați suspectate de furt calificat.

Pe 11 mai, profitând de neatenţia victimei, un bărbat şi o femeie i-ar fi furat 58.000 de euro. Banii erau în buzunarul unei haine lăsate nesupravegheată pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazinou din Sectorul 1 al Capitalei.

Cei doi suspecți vor fi duși la audieri.

Victima este un cetățean german care juca la „păcănele”. El s-ar fi mutat la alt aparat și și-a lăsat pe un scaun geaca în care avea banii. În locul acestuia, pe scaun, s-a așezat femeia, alături de concubinul ei, au luat banii din haină și au plecat.

Conform acelorași surse judiciare, cei doi suspecți au apucat să cumpere cu acei bani bijuterii, au depus la bancă 10.000 de euro și intenționau să își cumpere un apartament în Galați.

Citeşte şi: Fetiţă de şase ani, agresată fizic de tată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS