11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFalsificator de permise auto şi atestate profesionale, arestat preventiv

Falsificator de permise auto şi atestate profesionale, arestat preventiv

Un falsificator de permise auto şi atestate profesionale a arestat preventiv miercuri după-amiază. Bărbatul din Mureş este acuzat de înşelăciune şi fals material în înscrisuri oficiale. În ultimii peste patru ani, el ar fi primit mii de euro de la persoane cărora le promitea că le ajută să obţină permise de conducere sau atestate de şofer profesionist. Bărbatul de furniza, în schimb, documente falsificate, scrie News.ro.

„În perioada septembrie 2018 – mai 2023, un bărbat din Hetiur, Sighişoara, ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi garantat obţinerea permisului de conducere, fără parcurgerea paşilor legali şi a procedurii de examinare. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi furnizat unor persoane înscrisuri contrafăcute, reprezentând permise de conducere auto şi un certificat (atestat) de pregătire profesională a conducătorului auto, contra sumei de 1.500 de euro, fiecare”, informează Poliţia judeţeană Mureş. 

Marţi, anchetatorii au făcut o percheziţie domiciliară şi l-au reţinut pe suspect. Magistraţii de la Judecătoria Sighişoara au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Citeşte şi: O turistă româncă s-a înecat pe o plajă din Mexic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS