15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni va fi vreme frumoasă în întreaga țară. Până la jumătatea lunii iunie vor fi perioade cu ploi în diferite zone ale țării, dar și temperaturi plăcute.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunță că în săptămâna 15– 22 mai valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, dar mai ales în cele sud-vestice. În rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. s

În săptămâna 22– 29 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nordice și centrale. În rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sud- vestice. În rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 29 mai – 5 iunie

În săptămâna 29 mai – 05 iunie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, sud-estice și la munte.

În săptămâna 5– 12 iunie

În săptămâna 05– 12 iunie mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, au precizat meteorologii.

Citeşte şi: Preşedintele României va primi Premiul Franz Werfel pentru drepturile omului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS