25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVremea în următoarele patru săptămâni

Vremea în următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele patru săptămâni vremea nu va mai avea aspecte extreme. Temperaturile medii vor fi cele normale la mijlocul primăverii. Precipitațiile vor fi excedentare în jumătatea estică a țării și în regiunile extracarpatice.

Săptămâna 10– 17 aprilie

În săptămâna 10– 17 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea estică a țării. În rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Vremea va fi normală pentru această perioadă.

Săptămâna 17– 24 aprilie

În săptămâna 17– 24 aprilie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice. În rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 24 aprilie – 1 mai

În săptămâna 24 aprilie – 1 mai, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Vor fi temperaturi mai mari, local, în regiunile extracarpatice.

Săptămâna 1– 8 mai

În săptămâna 01– 08 mai, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citește și: Peste 150 mc de lemne, confiscate în Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS