10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn contrabandist de ţigări a intrat cu maşina în autospeciala poliţiei

Un contrabandist de ţigări a intrat cu maşina în autospeciala poliţiei

Un tânăr, din judeţul Arad, suspectat de contrabandă cu ţigări, a intrat cu maşina într-o autospecială de poliţie care îi bloca drumul. În urma accidentului, un pasager din autoturism a fost rănit, dar a vrut să fugă, iar poliţiştii au tras un foc de armă în aer pentru a-l opri. În maşina celor doi s-au găsit 50.000 de pachete cu ţigări, scrie News.

Poliţiştii Serviciului Arme şi Muniţii şi cei din oraşul Sebiş au primit informaţia că într-un autoturism ce rula în apropiere, condus de un tânăr, de 25 de ani, din Hălmagiu, pe DN 79/A, între Joia Mare şi Buteni, s-ar afla ţigări de contrabandă. 

Oamenii legii l-au somat pe şofer să oprească, însă tânărul de 25 de ani de la volan nu a oprit şi nici lanţurile pe şosea nu i-au creat probleme.

Autospeciala Poliţiei l-a blocat în mers pe şofer, care a intrat cu mașina în autospecială de poliţie aflată în misiune. Pasagerul, un tânăr de 22 de ani, a fost rănit în urma coliziunii, dar a încercat să fugă, fiind oprit cu un foc de armă.

În maşină au fost găsite 50.000 de ţigarete (2.500 de pachete), iar cei doi tineri au fost reţinuţi.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Gurahonţ, cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: A omorât câinii fratelui cu securea pentru că i-au mâncat găinile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS