24 C
Craiova
vineri, 9 iunie, 2023
Știri de ultima orăActualitateA fost lansată ciocolata „Ciprian Porumbescu”, cu lapte şi cremă de cafea

A fost lansată ciocolata „Ciprian Porumbescu”, cu lapte şi cremă de cafea

A fost lansată ciocolata „Ciprian Porumbescu”, cu lapte şi cremă de cafea. Muzeul Naţional al Bucovinei (MNB) a lansat, vineri, ciocolata „Ciprian Porumbescu”. Aceasta conţine lapte şi cremă de cafea şi royaltine. Reţeta este creată în colaborare cu partenerul tradiţional Pralin Group of Companies, a informat Biroul de presă al instituţiei muzeale, potrivit Agerpres.

„După succesul avut cu ciocolata personalizată a Muzeului Naţional al Bucovinei, care a adus vizitatorilor muzeului gustul de neuitat al ciocolatei cu lapte, cremă de rom şi biscuit crocant, combinat cu un ambalaj elegant personalizat cu însemne şi culori specifice identităţii vizuale a muzeului, instituţia noastră marchează Anul 2023 – Anul Ciprian Porumbescu – lansând o ciocolată care-i poartă numele şi chipul, o ciocolată cu gust de baladă. (…) De ce am ales ciocolata cu cafea? Pentru că, din sutele de file cu scrieri despre Ciprian Porumbescu, studiate de oamenii pasionaţi şi dedicaţi ai muzeului, am aflat că lui Ciprian Porumbescu îi plăcea mult cafeaua”, arată reprezentanţii muzeului.

Produsele sunt fabricate manual

Produsele sunt fabricate manual de firma Pralin Cisnădie. Sortimentele de ciocolată sunt create după reţete special create pentru muzeul sucevean.

MNB subliniază că se ştie că ciocolata dă o stare de bine. În combinaţie cu vizita la muzeu nu poate decât să confirme sloganul instituţiei: „Mai mult decât muzeu!”

Sortimentele de ciocolată, dar şi alte produse personalizate se pot achiziţiona de la magazinul de prezentare al MNB.

Citeşte şi: Ultimul lot al al drumului de mare viteză Filiași-Lugoj are proiectant desemnat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS