11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie s-a aruncat de la etajul patru, sub ochii pompierilor și medicilor

O femeie s-a aruncat de la etajul patru, sub ochii pompierilor și medicilor

O femeie, de 72 de ani, s-a aruncat, vineri, de la etajul la patrulea al unui bloc din municipiul Brăila, reprezentanţii autorităţilor nereuşind să o convingă să renunţe la acest gest. Ea a primit îngrijiri medicale, dar a murit ulterior la spital. Pompierii au adus salteaua pneumatică, dar nu au putut să o amplaseze, întrucât în zonă sunt un balcon, un gard metalic şi vegetaţie înaltă, scrie News.ro.

O femeie de 72 de ani din Brăila a ameninţat, vineri, că se sinucide, aruncându-se de la etajul al patrulea al unui bloc de pe Calea Galaţi. Acolo a fost trimis urgent un negociator din cadrul IPJ care a încercat, fără succes însă, să o convingă pe femeie să renunţe la gestul său. 

De asemenea, ISU Brăila a trimis o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, o saltea pneumatică de salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, salteaua pneumatică – a cărei folosire se recomandă doar ca soluţie excepţională, în cazul în care toate celelalte modalităţi de intervenţie nu sunt viabile – nu a putut fi instalată deoarece la sol, sub fereastra unde se afla femeia, există o construcţie (balcon), vegetaţie înaltă şi un gard metalic. Cu toate acestea, la locul intervenţiei a fost alocată şi o autoscară de salvare de la înălţime, însă femeia a refuzat să coopereze.

După ce femeia s-a aruncat de la etaj, echipajele de prim-ajutor au început imediat manevrele de resuscitare. În cele din urmă, ea a decedat la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS