22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFetiță găsită înjunghiată într-un parc din Berlin

Fetiță găsită înjunghiată într-un parc din Berlin

O fetiţă de cinci ani a fost găsită în agonie, de un trecător, marţi seară, în tufișurile dintr-un parc din Berlin. Micuța a fost transportată la spital cu un elicopter, dar nu a mai putut fi salvată, conform ŞtirileProTV.

    Polițiștii germani au arestat un tânăr de 19 ani, babysitter-ul micuței și al celor trei frați ai ei.

    Marți după-amiază, acesta s-a aflat împreună cu cei patru copii la un loc de joacă din cartierul Pankow, din nordul Berlinului, a anunțat purtătorul de cuvânt al Parchetului din capitala Germaniei.

    La un moment dat, fetița de cinci ani a trebuit să meargă la toaletă, astfel că băiatul a rugat alte persoane să aibă grijă de ceilalți trei micuți, ca să o poată însoți.

    Apoi, individul s-a întors fără fată și a spus că a pierdut-o.

    Sesizată imediat, poliția germană a demarat o amplă operațiune de căutare, la care au participat peste 100 de ofițeri și un elicopter.

    După câteva ore, micuța a fost găsită inconștientă la câteva sute de metri de locul de joacă, în Bürgerpark. Ea a fost resuscitată la fața locului, iar apoi a fost transportată cu elicopterul la spital, unde a murit.

    Tânărul de 19 ani este suspect de crimă. Individul are triplă naționalitate: germană, poloneză și turcă. Mama acestuia şi mama fetişei ucise sunt prietene, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

    „Sunt șocată. Gândurile mele sunt la părinții micuței și la familiile lor. Am inima frântă și sunt profund întristată”, a transmis, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, primarul guvernamental al Berlinului, Franziska Giffey.

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS