12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmbulanțier acuzat că a dezbrăcat și pipăit o adolescentă

Ambulanțier acuzat că a dezbrăcat și pipăit o adolescentă

Un ambulanţier din județul Telorman a fost acuzat de o femeie că care ar fi dezbrăcat-o şi pipăit-o pe fiica ei, în vârstă de 17 ani. Femeia solicitase ambulanţa pentru că fata se simţea rău, iar asistentul medical i-ar fi cerut adolescentei să se dezbrace în timp ce se afla în ambulanţă, deşi simptomele ei nu impuneau asta, informează Observatornews. 

Totul s-ar fi întâmplat zilele trecute, atunci când fata s-a simţit rău. Acuza simptome de răceală, dar şi dureri în zona abdomenului, motiv pentru care părinţii acesteia au cerut sprijinul ambulanţei, aproape de miezul nopţii.

Urcată în salvare, fata a intrat în grija asistentului medical, despre care apoi a povestit că ar fi agresat-o sexual. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi dezbrăcat-o şi ar fi pipăit-o. Mai mult, i-ar fi pus şi întrebări indecente, despre care părinţii spun că nu sunt legate de sarcinile medicale.

Serviciul de Ambulanţă şi poliţiştii din Teleorman au deschis o anchetă și au fost ridicate imaginile de pe camera de supraveghere din ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS