16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalvamontiştii au salvat 30 de persoane în ultimele 24 de ore

Salvamontiştii au salvat 30 de persoane în ultimele 24 de ore

Salvamontiştii au salvat 30 de persoane în ultimele 24 de ore, 13 dintre acestea fiind predate ambulanţelor, iar două au fost preluate de elicopterul SMURD. Cele mai multe apeluri au fost înregistrate la Salvamont Voineasa.

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 26 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. În cazul acestor intervenţii au fost salvate 30 persoane, dintre acestea 13 fiind predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi 2 persoane a fost predate la elicopterul SMURD pentru transport aerian la spital”, anunţă Dispeceratul Naţional Salvamont.

Cinci apeluri au fost pentru Salvamont Voineasa, trei  pentru Salvamont Municipiul Brasov, câte  2 pentru serviciile Salvamont Harghita, Prahova-Azuga, Prahova-Busteni, Lupeni, Sibiu, Predeal şi câte un apel pentru  Salvamont Gorj, Muntele Mic, Neamt, Maramures, Alba, Caraş Severin, potrivit news.ro.

Au mai fost primite 32 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS