12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateShow de drone, în premieră la Craiova

Show de drone, în premieră la Craiova

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu a avut loc, în premieră pentru orașul Craiova, un inedit show de drone.

Spectacolul aerian a fost gândit în tematica sărbătorilor, iar cei prezenți la eveniment au putut vedea sania lui Moș Crăciun trasă de reni într-o formulă care a combinat magia cu tehnologia. Un video poate fi vazut aici.

„Pentru prima oară, Primăria Municipiului Craiova, prin Casa de Cultură Traian Demetrescu, a prezentat un astfel de spectacol cu drone”, au transmis cei de la EVSKY Drone Show, cunoscuți la nivel național pentru spectacolele lor aeriene de acest fel.
Show-ul de drone a încheiat seria evenimentelor dedicate Crăciunului puse la cale de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”.
Pe parcursul lunii decembrie, instituția a organizat ateliere și spectacole pentru copii, concerte de colinde cu proiecții pe clădirea Casei Băniei (videomapping) și a adus la Târgul de Crăciun Atelierul Moșului, găzduit în mod neconvențional de un autocar.

„Am încercat să contribuim la atmosfera magică a Crăciunului prin evenimente care să aducă bucurie atât copiilor, cât și celor mari. Vă urăm tuturor Sărbători Fericite!”, au transmis reprezentanții Casei de Cultură Traian Demetrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS