35.6 C
Craiova
joi, 20 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrins cu un kilogram de droguri în ziua de Crăciun

Prins cu un kilogram de droguri în ziua de Crăciun

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în flagrant, de Crăciun, cu un kilogram de cocaină din Belgia, informează Agerpres.

„La data de 25 decembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea unei persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit anchetatorilor, în luna decembrie, bărbatul s-ar fi deplasat în Belgia, de unde ar fi achiziţionat aproximativ 1.000 de grame de cocaină, pe care ar fi expediat-o, prin intermediul unei firmei de transport, către România.

În dimineaţa de 25 decembrie, bărbatul ar fi ridicat, din municipiul Suceava, judeţul Suceava, coletul, în care erau disimulate drogurile de mare risc, fiind prins în flagrant delict de poliţişti.

Ulterior, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, iar pe 26 decembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile, arată sursa citată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS