17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru răniţi într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme

Patru răniţi într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme

Patru persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier, în zona localităţii constănţene Gura Dobrogei, în care au fost implicate trei autoturisme, informează News.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost anunţaţi în legătură cu producerea unui accident rutier, pe DN 22, în zona Gura Dobrogei, o maşină fiind răsturnată. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj SMURD B şi elicopterul SMURD. 

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la accident, au constatat că o maşină era răsturnată, alta era ieşită în afara carosabilului, iar cea de-a treia rămăsese pe şosea.

Din maşina răsturnată au fost rănite trei persoane: o femeie de 55 de ani, un bărbat de 54 de ani şi o femeie de 25 de ani. Bărbatul de 54 de ani şi femeia de 26 de ani au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, iar femeia de 55 de ani a fost asistată de medicul de pe elicopterul SMURD. Ulterior, ea a fost preluată de elicopter şi transportată la spital.

În maşina care a ieşit în afara carosabilului se afla o femeie de 35 de ani, care a refuzat îngrijirile medicale, iar în autoturismul rămas pe şosea se afla un bărbat de 50 de ani, care a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS