6.1 C
Craiova
sâmbătă, 4 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTânăr bătut de patronul unui magazin din cauza unui bon fiscal

Tânăr bătut de patronul unui magazin din cauza unui bon fiscal

Un tânăr din Ploiești a fost bătut de patronul unui magazin, după ce a cerut bon fiscal pentru cumpărăturile făcute. Polițiștii au deschis dosar penal, informează ȘtirileProTV.

  Între cumpărător și vânzător a avut loc un conflict spontan, în dimineața zilei de 15 noiembrie, au constatat polițiștii ajunși la fața locului. Miza: bonul fiscal, pe care l-a cerut cumpărătorul, ce-i drept, a doua zi de la cumpărarea bunurilor, arată publicația locală Ziarul Incomod.

  „La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că ar fi fost agresat și amenințat de administratorului unei societăți comerciale din municipiu.

  În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în jurul orei 09:15, tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi deplasat la o societate comercială din municipiu pentru a cere lămuriri administratorului acesteia cu privire la faptul că în ziua precedentă nu i-a fost eliberat bon fiscal pentru bunurile achiziționate, între cei doi având loc un conflict spontan.

  În urma evenimentului, apelantul a solicitat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate” a transmis IPJ Prahova.

  ȘTIRI VIDEO GdS

  ȘTIRI GdS