14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr bătut de patronul unui magazin din cauza unui bon fiscal

Tânăr bătut de patronul unui magazin din cauza unui bon fiscal

Un tânăr din Ploiești a fost bătut de patronul unui magazin, după ce a cerut bon fiscal pentru cumpărăturile făcute. Polițiștii au deschis dosar penal, informează ȘtirileProTV.

    Între cumpărător și vânzător a avut loc un conflict spontan, în dimineața zilei de 15 noiembrie, au constatat polițiștii ajunși la fața locului. Miza: bonul fiscal, pe care l-a cerut cumpărătorul, ce-i drept, a doua zi de la cumpărarea bunurilor, arată publicația locală Ziarul Incomod.

    „La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că ar fi fost agresat și amenințat de administratorului unei societăți comerciale din municipiu.

    În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în jurul orei 09:15, tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi deplasat la o societate comercială din municipiu pentru a cere lămuriri administratorului acesteia cu privire la faptul că în ziua precedentă nu i-a fost eliberat bon fiscal pentru bunurile achiziționate, între cei doi având loc un conflict spontan.

    În urma evenimentului, apelantul a solicitat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate” a transmis IPJ Prahova.

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS