9.4 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăMagazinPrințul Harry își va lansa primul volum de memorii

Prințul Harry își va lansa primul volum de memorii

Prinţul Harry îşi va lansa primul volum de memorii la începutul anului 2023, a anunţat Penguin Random House, potrivit site-ului publicaţiei britanice The Independent, citat de Agerpres.

Cartea „personală şi emoţionantă” a prinţului Harry, intitulată „Spare”, va fi lansată pe 10 ianuarie. Veniturile obţinute din această carte vor sprijini două organizaţii caritabile.

Prima este Sentebale, căreia Harry i-a donat 1,5 milioane de dolari (1,29 milioane de lire sterline). Harry a fondat organizaţia, care sprijină copiii şi tinerii vulnerabili din Lesotho şi Botswana, bolnavi de HIV/SIDA, împreună cu prinţul Seeiso.

A doua organizaţie este WellChild, aflată sub patronajul lui Harry de 15 ani, care va primi o donaţie de 300.000 de lire sterline. WellChild face posibil ca tinerii şi copiii cu nevoi complexe de sănătate să fie îngrijiţi la domiciliu în loc de spital, ori de câte ori este posibil.

„A fost una dintre cele mai sfâşietoare imagini ale secolului XX: doi băieţi, doi prinţi, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea îndurerată şi îngrozită”, se indică în descrierea oficială a cărţii.

„În timp ce Diana, Prinţesa de Wales, era înmormântată, miliarde de oameni s-au întrebat ce gândesc şi ce simt prinţii – şi cum se vor desfăşura vieţile lor de acum încolo. Pentru Harry, aceasta este, în sfârşit, acea poveste”, se precizează în descriere.

„Cu onestitatea sa brută şi neabătută, ‘Spare’ este o publicaţie de referinţă, plină de informaţii, revelaţii, autoexaminare şi înţelepciune greu câştigată despre puterea eternă a iubirii asupra durerii”, continuă aceasta. Un audiobook narat de prinţ va fi, de asemenea, lansat pe 10 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS