19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat gol puşcă și-a amenințat vecinii din bloc cu toporul

Un bărbat gol puşcă și-a amenințat vecinii din bloc cu toporul

Un bărbat gol puşcă a ieşit în faţa blocului în care locuiește, cu un topor în mână, pe o stradă din apropierea gării din Bârlad, şi şi-a ameninţat vecinii cu moartea, informează Observatornews

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, care locuieşte la parterul blocului şi care este cunoscut ca având probleme psihice, a ieşit marți în faţa blocului, complet dezbrăcat, a distrus intrfonul d la ușa blocului şi a ameninţat că îşi va ucide vecinii cu toporul pe care îl ţinea în mână. 

Speriaţi, oameni au alertat poliţia, care a sosit la faţa locului şi împreună cu un echipaj al ambulanţei l-au imobilizat pe bărbat şi l-au convins să iasă din bloc.

Acesta a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Bârlad, iar ulterior a fost transferat la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean.

Oamenii spun că bărbatul a fost în trecut un cunoscut afacerist din oraş şi are trei copii. A divorţat însă de soţie, iar acum locuieşte singur într-un bloc situat peste drum de o şcoală din Bârlad. Atât vecinii, cât şi elevii şcolii respective susţin că sunt speriaţi de ieşirile necontrolate ale bărbatului agresiv. 

Polițiștii i-au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS