6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreot acuzat că a violat o fată de 14 ani

Preot acuzat că a violat o fată de 14 ani

Un preot din judeţul Sibiu este acuzat că a violat o fată de 14 ani. Bărbatul neagă faptele şi spune că fata, care lucra la el în bar, ar fi complice la un act de răzbunare. Preotul era deja suspendat din funcţie în urma unui scandal de adulter, informează Observatornews. 

Timp de patru zile, fata de 14 ani a ţinut sub tăcere violul. a ieşit la iveală, după insistenţele familiei.   

Era supărată, nu prea mânca, nu prea vorbea cu noi. Până la urmă, mi-a povestit tot. A venit gol la ea. Ea fiind ameţită, nu ştiu ce i-a băgat în băutură. A violat-o“, a povestit unchiul fetei.

Imediat, familia a sunat la 112. Copila ar fi fost abuzată, pe 2 octombrie, chiar în barul pe care fostul preot îl are lângă casa parohială, în comuna Iacobeni. Era locul unde fata a mai lucrat ocazional pentru a câştiga câţiva bani.

Despre preot se știe că s-a despărțit de soție și s-a încurcat cu altă femeie, apoi a deschis barul

Deşi nu e uşă de biserică, fostul preot spune că nu s-a atins de minoră. El susține că totul ar fi o înscenare a fostului soț al actualei lui partenere de viață.

Din cauza scandalului de adulter în care este implicat, Mitropolia Ardealului a decis – în urmă cu trei săptămâni – suspendarea lui din funcţie. Ulterior, el s-a retras definitiv din preoţie. În cazul dosarului de viol, fata a fost supusă unei expertize medicale.

Dacă va fi găsit vinovat, fostul preot riscă între 5 şi 12 ani de închisoare. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS