12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă fotografii ale Reginei Elisabeta a II-a, publicate postum, fac ravagii pe internet

Două fotografii ale Reginei Elisabeta a II-a, publicate postum, fac ravagii pe internet

Garderobiera de multă vreme a Reginei Elisabeta a II-a, Angela Kelly, povestește cum maiestate sa i-a spus că are dorința să pozeze pentru o fotografie cu mâinile în buzunare, o ipostază în care nu fusese fotografiată până acum.

Într-o postare pe Twitter, Angela Kelly povestește cum Regina i-a mărturisit într-o zi care este dorința ei secretă și cum a reușit să și-o îndeplinească, deși imaginile nu au fost făcute niciodată publice până după decesul suveranei.

Angela Kelly povestește că Regina i-a spus că și-a dorit întotdeauna să pozeze cu mâinile în buzunare.

„Cu mulți ani în urmă, Majestatea Sa mi-a dezvăluit ceva – o dorință secretă pe care o avea de când era tânără. Majestatea Sa a vrut să fie fotografiată mai informal și să aibă mai multă libertate. De exemplu, să pozeze cu mâinile în buzunare”, povestește Angela Kelly.

Dorința Reginei

„La acea vreme, fotograful Barry Jeffery era cel care a fost însărcinat să facă fotografiile. Iar atunci când acesta a început să-i dea indicații suveranei cum să pozeze, Regina l-a întrerupt. ‘Nu, Barry, uite cum o să facem. Lasă camera pornită și poți să pleci’”, își amintește femeia însărcinată cu garderoba Reginei.

„Majestatea Sa s-a așezat în fața aparatului și a început să pozeze în mai multe ipostaze, băgând și scoțând mâinile din buzunare, apoi le-a pus pe șolduri, imitând pozițiile unui model profesionist”, își amintește Kelly, adăugând că Regina era foarte „naturală”.

La ședința foto, au fost realizate mai multe fotografii, însă instantaneele care o înfățișează pe Regina cu un zâmbet larg și râzând de bucurie și încântare, nu au fost publicate, ca urmare a sfaturilor membrilor Consiliului Regal. „Părerea lor a fost că aceste fotografii mai sincere ar reprezenta o lovitură pentru monarhie și, prin urmare, nu erau potrivite pentru ochiul publicului”, a spus Kelly, care a adăugat că „Nu am habar de ce au ajuns la concluzia asta”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS