5.6 C
Craiova
miercuri, 6 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateVizita vicepreşedintelui SUA la Bucureşti. Poliţia recomandă evitarea deplasării pe DN1 vineri, între 12.00 şi 17.00

Vizita vicepreşedintelui SUA la Bucureşti. Poliţia recomandă evitarea deplasării pe DN1 vineri, între 12.00 şi 17.00

Poliţia Capitalei le recomandă conducătorilor auto ca vineri, între orele 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe DN 1, în contextul în care vor fi instituite o serie de măsuri generate de vizita la Bucureşti a vicepreşedintelui Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris.

„Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor auto să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor.

Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, în intervalul orar 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje”, precizează DGPMB, conform Agerpres.

Vicepreşedintele american se află joi în Polonia, urmând ca vineri să ajungă la Bucureşti

Vicepreşedintele american se află joi în Polonia, urmând ca vineri să ajungă la Bucureşti, unde are programată o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS