5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutoritățile din Ucraina au început să demonteze panourile de circulație pentru a îngreuna deplasarea militarilor ruși

Autoritățile din Ucraina au început să demonteze panourile de circulație pentru a îngreuna deplasarea militarilor ruși

Autoritățile ucrainene au început să demonteze panourile de circulație care indică direcțiile către localități, pentru a îngreuna orientarea și deplasarea militarilor ruși.

Totodată, compania de drumuri ucraineană a făcut apel la populație să dea o mână de ajutor. Oamenii au fost rugați să meargă în apropierea locului unde domiciliază și să demonteze indicațiile rutiere.

Președintele Zelenski a rugat populația să îndepărteze marcajele ajutătoare pentru armata rusă

Nu este prima acțiune de acest gen în care autoritățile apelează la populație. Vineri, președintele Zelenski a rugat populația să îndepărteze marcajele ajutătoare pentru armata rusă, amplasate pentru a ghida trupele de ocupație., potrivit Digi24.

Acestea au fost plasate pe asfaltul drumurilor, pe clădiri, pe arbori, cu un scop precis – pentru a ajuta trupele ruse să se orienteze spre anumite obiective, sau să indice ținte de interes pentru lovituri de aviație, artilerie, sau infanterie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS