4.5 C
Craiova
miercuri, 30 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateDecizia în procesul femeii care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist, amânată

Decizia în procesul femeii care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist, amânată

Curtea de Apel Ploieşti a amânat, marţi, pronunţarea în dosarul femeii care, în luna august 2020, a lovit intenţionat cu maşina un poliţist pe motocicletă care o urmărea. Incidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Buzău spre Ploieşti, informează Agerpres.

Conform portalului instanţelor de judecată, la termenul de marţi, Curtea de Apel a stabilit ca deliberarea, redactarea şi pronunţarea să aibă loc la data de 7 martie.

Dosarul se află în faza de apel.

Pe fond, Anda Vlădescu a fost condamnată de Tribunalul Buzău la nouă ani şi zece luni de închisoare pentru ultraj calificat şi distrugere, fapte comise pe 19 august 2020.

De asemenea, instanţa a dispus luarea faţă de inculpată a măsurii de siguranţă a obligării la tratament medical, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Prin sentinţa pronunţată de Tribunalul Buzău, Anda Vlădescu era obligată să plătească părţii civile Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău suma de 83.807,78 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru daune materiale, iar părţii civile Popa Adrian Dumitru, poliţistul lovit, suma de 200.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru daune morale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS