15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițiștii au confiscat de la Dragonul Roșu câteva mii de saci de produse contrafăcute

Polițiștii au confiscat de la Dragonul Roșu câteva mii de saci de produse contrafăcute

Acţiune în forţă a poliţiştilor, vineri, la două centre comerciale de la Dragonul Roşu din Capitală. Oamenii legii au verificat zeci de standuri, unde au găsit parfumuri, îmbăcăminte şi articole din piele contrafăcute, pe care le-au confiscat, informează Observatornews.

Polițiștii au început perchezițiile în această dimineață, la doar câteva minute după ora 7.00, și în doar două ore au controlat zeci de standuri și au ridicat peste 1.000 de saci de produse contrafăcute.

Este vorba despre parfumuri scumpe, haine de firmă sau ceasuri, toate contrafăcute. Acestea vor merge în depozitele Autorității Vamale Române și vor rămâne acolo până când va fi luată o decizie în privința lor.

Până la lăsarea serii, oamenii legii nu au comunicat cantitatea totală de produse ridicate, deoarece perchezițiile continuă. Potrivit unor surse Observator, polițiștii estimează că vor ridica în total aproximativ 5.000 de saci de produse contrafăcute.

A fost deschis un dosar penal de punere în circulație de produse contrafăcute, dosar instrumentat de procurorii de la Parchetul General.

În același complex au fost vineri și comisarii ANPC, care au controlat foarte multe standuri, au găsit nereguli și au aplicat amenzi în valoare totală de 28.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS