3.4 C
Craiova
duminică, 4 decembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitatePasageri nemulţumiţi de noile restricţii au făcut scandal pe Aeroportul "Henri Coandă"

Pasageri nemulţumiţi de noile restricţii au făcut scandal pe Aeroportul „Henri Coandă”

Mai mulţi pasageri care au ajuns, vineri, pe Aeroportul „Henri Coandă” au făcut scandal, fiind nemulţumiţi de noile restricţii. S-a produs aglomeraţie, fiind necesară intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei de Frontieră, informează News.ro.

”Traficul pe aeroportul Henri Coandă de derulează normal. S-au înregistrat aglomerări punctuale, în intervalul 14.00-15.30 al zilei de azi, generate, pe de o parte, de faptul că, în aceste ore de vârf au aterizat două curse suplimentare, iar, pe de altă parte, de către pasagerii nemulţumiţi de noile restricţii care au avut un comportament recalcitrant faţă de personalul autorităţilor cu atribuţii de control al documentelor de intrare în ţară”, a transmis, vineri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.  

Sursa citată a precizat că situaţia a fost ţinută sub control cu ajutorul personalului CN Aeroporturi Bucureşti, jandarmilor şi ai Poliţiei de Frontieră.  

”Este posibil ca astfel de aglomerări punctuale să apară în continuare, personalul CNAB urmând să acorde, în continuare, tot sprijinul reprezentanţilor autorităţilor cu atribuţii de control şi menţinere a ordinii publice”, au mai transmis oficialii companiei.  

România a impus mai multe restricţii, în perioada 10 decembrie – 8 ianuarie, persoanelor care intră în ţară. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS