14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat i-a ameninţat pe angajaţii de la Evidenţa Persoanelor că le va da foc şi va pune o bombă

Un bărbat i-a ameninţat pe angajaţii de la Evidenţa Persoanelor că le va da foc şi va pune o bombă

Un bărbat a ameninţat, luni, că pune o bombă la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Arad, după ce a fost refuzat la ghişeu pe motiv că nu are certificatul verde. El a fost ridicat de către poliţişti pentru audieri, după care a fost internat la psihiatrie.

Incidentul a avut loc la Galleria Mall Arad, unde funcţionează serviciul din subordinea municipalităţii, iar cel care a sunat la 112 pentru a ameninţa că pune bombă este chiar bărbatul refuzat la ghişeu, scrie Agerpres. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, iniţial bărbatul i-a amenințat pe angajaţi, după care a sunat şi la 112.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 de un bărbat de 31 de ani din Arad că are nemulţumiri privind eliberarea unei cărţi de identitate, motiv pentru care ar fi ameninţat angajaţii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Arad, aflat în incinta unui centru comercial, că le dă foc şi le va pune o bombă. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi precum şi echipa pirotehnică din cadrul S.R.I. Timiş, totodată fiind luate măsuri de evacuare şi asigurarea locului faptei. Ulterior, bărbatul a părăsit incinta centrului comercial, el fiind identificat de poliţişti în județul Timiş”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Livia Pescar.

Suspectul a fost amendat cu 1.000 de lei, după care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Timişoara. Galleria Mall Arad nu mai funcţionează ca centru comercial de câţiva ani, însă aici sunt deschise ghişee ale autorităţilor, pentru cărţi de identitate, paşapoarte sau permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS