17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO persoană a tras cu un pistol cu bile pe o stradă din Constanța

O persoană a tras cu un pistol cu bile pe o stradă din Constanța

Mai multe autoturisme au fost distruse, precum şi fereastra unui imobil, după ce o persoană neidentificată încă ar fi tras la întâmplare cu un pistol tip airsoft pe o stradă din municipiul Constanţa, în timpul nopţii, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean, citat de Digi24.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un cetăţean cu privire la cele petrecute.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanţa. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum şi geamul unui imobil”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate pentru identificarea persoanelor implicate, precum şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS