6.7 C
Craiova
sâmbătă, 10 decembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitatePoliţia a găsit 1 kg de droguri acasă la un bărbat aflat în arest la domiciliu

Poliţia a găsit 1 kg de droguri acasă la un bărbat aflat în arest la domiciliu

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT, au descoperit şi ridicat un kilogram de substanţe psihoactive în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa din municipiul Bistriţa a unui tânăr de 26 de ani, care deja se afla în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, în urma percheziţiei, au mai fost ridicate dispozitive de cântărit de mare precizie, telefoane mobile şi suma de 1.700 de lei.

„Ieri, 21 noiembrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bistriţa-Năsăud au efectuat o percheziţie la locuinţa unui tânăr, de 26 de ani, bănuit că ar fi deţinut substanţe psihoactive, în vederea comercializării. Tânărul era plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistriţa, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri.

În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi, care conţineau o substanţă albă, cristalină, fiecare de aproximativ 500 de grame, o pungă cu o substanţă cristalină, albă, de circa 100 de grame, 17 pliculeţe, care conţineau o substanţă cristalină, albă, 2 cântare electronice de mare precizie, 3 telefoane mobile şi 1.700 de lei”, se arată în comunicatul IPJ.

Anterior percheziţiei, poliţiştii au depistat două persoane care ar fi achiziţionat droguri de la tânărul de 26 de ani.

Cel în cauză şi alte cinci persoane au fost conduse la sediul IPJ Bistriţa-Năsăud, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Biroului Teritorial DIICOT a dispus măsura reţinerii tânărului, pentru 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS