-2.8 C
Craiova
luni, 24 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateBătaie pe un loc de parcare în fața unui hipermarket

Bătaie pe un loc de parcare în fața unui hipermarket

Scandal în fața unui hipermarket din Satu-Mare din cauza unui loc de parcare. Un bărbat a lovit mașina unui șofer care încerca să parcheze. Agresorul ținea locul ocupat pentru soția sa. Când încerca să parcheze, șoferul l-ar fi călcat pe picior pe bărbatul agresiv, informează Digi24.

Incidentul a avut loc miercuri seară, într-o parcare a unui hipermarket din Satu-Mare. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră montată la bordul unui alt autoturism.

Unul dintre cei implicați în scandal, un bărbat de 40 de ani, voia să țină un loc de parcare în fața magazinului pentru soția sa care urmă să ajungă cu mașina.

Un șofer, de 47 de ani, a vrut să parcheze pe același loc și l-ar fi călcat pe celălalt bărbat cu mașina pe picior, după care a început un scandal între cei doi. Bărbatul care își aștepta soția s-a enervat și a lovit mașina, distrugând una dintre oglinzi. Apoi a devenit violent cu cei aflați în autoturism.

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis dosare penale pe numele ambilor bărbați, unul pentru distrugere, altul pentru vătămare corporală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pe 24 ianuarie se închide circulația în centrul Craiovei

Primăria Municipiului Craiova a anunţăat închiderea circulaţiei rutiere pe...

ȘTIRI GdS