10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a preferat închisoarea decât să locuiască alături de soție

Un bărbat a preferat închisoarea decât să locuiască alături de soție

Un bărbat a preferat închisoarea decât să locuiască alături de soție. Este vorba despre un albanez plasat în arest la domiciliu, în Italia, a mers la poliţie şi a cerut să fie trimis la închisoare. Acesta a considerat că viaţa alături de soţia lui devenise imposibil de suportat, scri AFP.

Bărbatul în cauză „nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui”, potrivit unui comunicat al carabinierilor din oraşul învecinat Tivoli. Bărbatul de 30 de ani locuia în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma.

„Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă. El s-a prezentat în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor”, precizează acelaşi comunicat.

Bărbatul, condamnat pentru trafic de droguri

Albanezul era plasat în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracţiuni asociate drogurilor. El trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim pentru mai mulţi ani.

„Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ‘ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar. Nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare’”, a spus Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

Bărbatul a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu. Autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare, relatează Agerpres.

Citește și: Un bărbat a murit în garaj, surprins de un incendiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS