14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA murit omul de afaceri Gelu Tofan. Era cunoscut drept "regele anvelopelor"

A murit omul de afaceri Gelu Tofan. Era cunoscut drept „regele anvelopelor”

Omul de afaceri Gelu Tofan a murit vineri, la doar 61 de ani, în urma unui cancer de pancreas. Anunțul a fost făcut chiar de fiul său, Adrian Tofan.

Adrian Tofan a anunțat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer de pancreas în stadiul 4, cu metastaze la ficat, plămâni și splină, în 26 august 2021. Cu toate acestea, după ce a făcut o formă gravă de covid, situația s-a înrăutățit, deși s-a vindecat.

https://www.facebook.com/adriantofan17/posts/4533953349986335

”Tata a fost diagnosticat cu cancer de pancreas în stadiul 4, cu metastaze la ficat, plămâni şi splină, în data de 26 august 2021. Inoperabil, cu şanse de reuşită a tratamentului convenţional cu citostatice spre zero. A considerat că nu merită chinul prelungit, nici el şi nici familia.

În martie-aprilie, făcuse o formă dură de Covid-19, însă nu a necesitat internare. S-a vindecat, iar de atunci, s-a plans de lipsa de putere, şi a început să scadă în greutate. În luna august, a făcut un set de analize de sânge, iar rezultatele analizelor hepatice au fost dezastruoase, în special GGT-ul – de peste 20 ori faţă de normal.

Era un anti-fumător convins, facea des sport, avea o dietă sănătoasă, nu consuma decât ocazional vin roşu, iar in familia noastră nu ştiu să fi avut cineva această boală. Pe de altă parte, avea insomnii de ani buni şi era foarte stresat”, a scris Adrian Tofan pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS