5.3 C
Craiova
marți, 19 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateAudi furat din Germania, descoperit la vamă într-un TIR cu covoare

Audi furat din Germania, descoperit la vamă într-un TIR cu covoare

Un autoturism marca Audi A6, model 2018, căutat de autorităţile din Germania ca bun pentru confiscare, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră giurgiuveni la un cetăţean iranian ce încerca să îl introducă în România într-un tir încărcat cu covoare din Iran pentru Germania, informează Stiridiaspora.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean iranian, în vârstă de 55 de ani, conducând un ansamblu rutier.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, covoare, dar şi un autoturism marca Audi A6, model 2018.

Toate aceste bunuri erau încărcate din Iran pentru Germania. Cu ocazia verificărilor suplimentare efectuate, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul transportat se afla în atenţia autorităţilor, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania în luna august 2021″, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ITPF Giurgiu.

Poliţiştii de frontieră împreună cu reprezentanţi din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor au procedat la desigilarea remorcii, iar maşina, cu o valoare estimată la 273.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei de Frontieră Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În stare gravă după ce a născut la 17...

O adolescentă de 17 ani, din Gugeşti, județul Vrancea,...

ȘTIRI GdS