8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn ambulanţier care avea datorii la cămătari s-a aruncat în faţa trenului

Un ambulanţier care avea datorii la cămătari s-a aruncat în faţa trenului

Un bărbat din Braşov, angajat ca ambulanţier la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, s-a aruncat în faţa unui tren, după ce ar fi fost hărţuit de cămătari din cauza unor datorii, anunţă Antena3.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost lovit de un tren, în această dimineaţă, în jurul orei 06,50.

Un martor a povestit cum bărbatul a aşteptat ca trenul să vină, iar în ultima secundă s-a aruncat în faţa locomotivei şi a murit pe loc.

Potrivit unor surse, ambulanţierul avea datorii mari la cămătari din cauza jocurilor de noroc şi era divorţat.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 06,50 dispeceratul Secţiei Regionale de Politie Transporturi Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de către un tren.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Braşov au stabilit faptul că trenul de persoane IR 16030, care circula pe magistrala CF 300, la km CF168, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 43 ani.

Cadavrul acestuia a fost preluat și transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS