32.3 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Explozie în portul Dubai, urmată de un incendiu puternic

(VIDEO) Explozie în portul Dubai, urmată de un incendiu puternic

-

O explozie în interiorul unui container de pe o navă ancorată în portul Jebel Ali din Dubai a provocat azi noapte un puternic incendiu și a fost resimțită peste tot în oraș, au spus autoritățile. Nu au fost raportate decese sau răniți și focul a fost sub control, potrivit CNN.

Deflagrația, a cărei cauză rămâne necunoscută, a distrus ferestrele şi uşile unor imobile aflate în vecinăttae.

Într-o înregistrare video, se pot vedea pompieri acţionând pe o navă de mari dimensiuni, plină de containere, din care se ridică nori groşi de fum.

„S-a raportat că a izbucnit un incendiu într-un container aflat pe o navă ancorată în portul Jebel Ali. O echipă de apărare civilă din Dubai lucrează pentru a stinge focul”, a declarat Dubai Media Office într-un tweet pe contul lor oficial. Biroul de presă din Dubai a postat un videoclip cu pompierii care stingeau focul în port. Câțiva angajați ai CNN din Dubai au declarat că au auzit și au simțit explozia, care a provocat clătinarea clădirilor, pe o distanță de 15 kilometri distanță de port. Videoclipul rețelelor sociale a arătat o minge mare de foc izbucnită din zona portului iluminând cerul nopții. Jebel Ali este al nouălea cel mai mare port din lume și cel mai mare din regiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod portocaliu de caniculă în Dolj

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în intervalul 9...

ȘTIRI GdS