4.4 C
Craiova
vineri, 21 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateDoi bărbaţi care au bătut un buzoian de faţă cu poliţiştii, arestați preventiv

Doi bărbaţi care au bătut un buzoian de faţă cu poliţiştii, arestați preventiv

Activistul Robert Gabriel Niţu a fost bătut, de faţă cu poliţiştii, după ce a filmat condiţiile în care mai mulţi indivizi vindeau pui şi găini. Luni, doi dintre cei trei agresori au fost arestați preventiv, informează Digi24.

După ce au devenit publice imaginile în care se vede cum activistul Robert Gabriel Nițu este bătut de față cu polițiștii, s-a decis, abia duminică, reţinerea, pentru 24 de ore, a trei bărbaţi, cu vârste de 27 şi 44 de ani, acuzaţi de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Luni, două dintre persoanele reținute pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost arestați preventiv. Față de al treilea, cercetările fiind continuate sub măsura controlului judiciar.

Mai mult, conducerea Poliţiei Române a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenţie, prin specialiştii Direcţiei Control Intern – IGPR, pentru a se stabili dacă poliţiştii din Buzău au acţionat conform prevederilor legale în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Reacția MAE, după ce Rusia a cerut ca NATO...

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) respinge ca fiind inoportune și...

ȘTIRI GdS