25.3 C
Craiova
miercuri, 4 august, 2021
Știri de ultima orăActualitateCasă demolată pentru o factură restantă la constructor

Casă demolată pentru o factură restantă la constructor

Un constructor a demolat o casă în timp ce familia care o deţinea era în vacanță, pe fondul unei dispute privind o factură neplătită. Casa se află într-o zonă foarte bună din Leicester, unde prețul mediu pentru o locuință sare de 600.000 de euro, informează Digi24.

Un constructor nemulțumit a decis să strice toată munca pe care a făcut-o, după o discuție legată de o plată restantă.

Casa a rămas fără acoperiș și are câțiva pereți distruși, iar în jurul ei a fost împrăștiat o grămadă de moloz, ceea ce i-a nemulțumit pe vecini.

Proprietarul, care a cumpărat casa anul trecut, a spus pentru LeicestershireLive că el și constructorul care lucrase la casă aveau o dispută cu privire la bani.

Bărbatul de 40 de ani a declarat pentru sursa citată: „Am cumpărat casa anul trecut. Constructorul a început lucrările în februarie, pentru că ne-am dorit o extindere a spațiului. Am vrut un etaj în plus, un acoperiș nou și instalații noi, din materiale ecologice. Din păcate, am ales cel mai rău constructor”.

Proprietarul a explicat că, după ce a refuzat să îi plătească constructorului 4.000 de euro, acesta a părăsit clădirea fără să finalizeze lucrările.

„Plecasem în vacanță, eram la 250 km de casă când s-a întâmplat totul. Am anunțat poliția”, spune bărbatul.

Proprietarul casei este revoltat de ce i s-a întâmplat, însă și vecinii sunt foarte nemulțumiți, pentru că, spun ei, atunci când constructorul e venit să demoleze etajul pe care îl ridicase a distrus și trotuarul din zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:10

(VIDEO) Vâlcea: 80 de șoferi prinși conducând cu viteză

Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului...

ȘTIRI GdS