10.5 C
Craiova
vineri, 22 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateCasă demolată pentru o factură restantă la constructor

Casă demolată pentru o factură restantă la constructor

Un constructor a demolat o casă în timp ce familia care o deţinea era în vacanță, pe fondul unei dispute privind o factură neplătită. Casa se află într-o zonă foarte bună din Leicester, unde prețul mediu pentru o locuință sare de 600.000 de euro, informează Digi24.

Un constructor nemulțumit a decis să strice toată munca pe care a făcut-o, după o discuție legată de o plată restantă.

Casa a rămas fără acoperiș și are câțiva pereți distruși, iar în jurul ei a fost împrăștiat o grămadă de moloz, ceea ce i-a nemulțumit pe vecini.

Proprietarul, care a cumpărat casa anul trecut, a spus pentru LeicestershireLive că el și constructorul care lucrase la casă aveau o dispută cu privire la bani.

Bărbatul de 40 de ani a declarat pentru sursa citată: „Am cumpărat casa anul trecut. Constructorul a început lucrările în februarie, pentru că ne-am dorit o extindere a spațiului. Am vrut un etaj în plus, un acoperiș nou și instalații noi, din materiale ecologice. Din păcate, am ales cel mai rău constructor”.

Proprietarul a explicat că, după ce a refuzat să îi plătească constructorului 4.000 de euro, acesta a părăsit clădirea fără să finalizeze lucrările.

„Plecasem în vacanță, eram la 250 km de casă când s-a întâmplat totul. Am anunțat poliția”, spune bărbatul.

Proprietarul casei este revoltat de ce i s-a întâmplat, însă și vecinii sunt foarte nemulțumiți, pentru că, spun ei, atunci când constructorul e venit să demoleze etajul pe care îl ridicase a distrus și trotuarul din zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Intersecţii din Craiova, reorganizate pentru transportul public cu 1,3...

Intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Amaradia şi strada Constantin Brâncuşi va fi integrată în sistemul de management al traficului.

ȘTIRI GdS