1.2 C
Craiova
vineri, 27 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateDonald Trump și-a închis blogul după o lună din lipsă de cititori

Donald Trump și-a închis blogul după o lună din lipsă de cititori

Blog-ul fostului președinte american Donald Trump a fost închis după doar o lună din cauza lipsei de interes a cititorilor, scrie Digi24.

Jason Miller, unul dintre angajații fostului președinte, a anunțat că pagina web, denumită „De la biroul lui Donald J. Trump” (From the Desk of Donald J. Trump) a fost închisă permanent.  

„Era doar auxiliar (blogul – n.r.) la eforturile noastre mai largi”, a spus Miller, referindu-se la planurile lui Trump de a-și lansa propria rețea socială.

Blogul a fost numit „o călăuză a libertății” de consilierii lui Trump și ar fi urmat să fie folosit ca o modalitate a lui Trump de a reveni în atenția publicului după ce Twitter, Youtube și Facebook l-au eliminat de pe platforme în urma tentativei eșuate de insurecție din 6 ianuarie  2021.

În ultima sa zi de existență, blogul a reușit să strângă doar 1.500 de distribuiri și comentarii pe Facebook și Twitter. Fostul președinte încă vrea să-și lanseze propria rețea socială și s-ar fi arătat foarte nemulțumit de fapt că prima sa încercare a fost un eșec, conform unui consilier care a vorbit anonim cu jurnaliștii de la Washington Post.

O analiză de luna trecută a arătat că site-ul avea mai puțin trafic decât site-ul unui serviciu de adopții pentru animale de companie sau decât un site de rețete de mâncare, Delish.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS