13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopilul de 2 ani dat dispărut vineri a fost găsit mort pe malul Someșului

Copilul de 2 ani dat dispărut vineri a fost găsit mort pe malul Someșului

Copilul de 2 ani din Cluj dat dispărut vineri și căutat de peste 100 de persoane a fost găsit mort sâmbătă dimineață de un voluntar implicat în acțiunea de căutare, potrivit Ziua de Cluj.

Trupul micuțului a fost descoperit sâmbătă dimineață, în albia râului Someș, la doar 20 de metri de locul dispariției. Cadavrul a ieșit la suprafață în urma scăderii debitului râului, notează sursa citată.

Poliția municipiului Cluj-Napoca face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Peste 100 de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari din Cluj începuseră să caute, vineri seară, un băieţel de 2 ani care a plecat de acasă, din localitatea Floreşti, pentru a se juca pe malul Someşului cu alţi copii.

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că vineri, în jurul orei 17.00, un copil de doi ani, David Alexandru Lăcătuş, a ieşit din locuinţa sa din Floreşti pentru a se juca cu alţi copii în zona râului Someş şi nu a mai fost găsit.

„În vederea depistării minorului, peste 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari sunt angrenaţi in activităţile specifice de căutare”, a precizat sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS