11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSelly, explicații despre petrecerea de ziua sa: ”Legea e foarte stupidă și nu se aplică pentru toți”

Selly, explicații despre petrecerea de ziua sa: ”Legea e foarte stupidă și nu se aplică pentru toți”

-

Vloggerul Selly (Andrei Șelaru) a postat un material video pe canalul său de youtube în care vorbește despre amenda primită de poliție în urma petrecerii de ziua sa.

Selly spune că legea ”este foarte stupidă” deoarece ”cluburile sunt pline” și legea nu se aplică ”pentru toată lumea la fel”. Referitor la cântăreții de manele, acesta spune că el și prietenii săi ascultă și un astfel de gen muzical și atunci le-a făcut pe plac, potrivit HotNews.

„Nu suntem antimască, nu suntem antipandemie… Nu am deranjat pe nimeni”

”Noi am fost cazați într-o vilă mare, cu o curte imensă și nu eram mai mult de 20 de oameni. Nu am știut că Țancă va veni cu toată formația lui. Am luat toate lucrurile în serios și ne-am testat. Nu suntem antimască, nu suntem antipandemie… Nu am deranjat pe nimeni”, spune Selly.

Cristian Presură, pe Facebook: ”A spune că „am încălcat legea, dar legea este greșită” DUPĂ ce ai încălcat legea, înseamnă că ai greșit. Dacă anunțai dinainte că nu ești de acord cu legea, erai un protestatar. Așa, să spui că plătesti amenda pentru că îți permiți, este în esență un afront adus legii. Alții nu își permit. M-a întristat și „apărarea manelismului”. Desigur, este o formă de muzică. Și eu ascult manele. Dar să spui ca sunt penibili cei care acum 20 de ani își sărbătoareau ziua cu muzica bisericească e altceva. Eu o sărbatoaream cu poezie și cu muzica de chitară, pe lângă Modern Talking, Blues, Alexandru Andrieși ce se mai ascultă atunci.

„Sunt printre cei care, în pandemie, nu au sărbatorit nimic extins cu prietenii“

Și da, sunt printre cei care, în pandemie, nu au sărbatorit nimic extins cu prietenii nici de revelion, și nici de ziua mea. Nici copiii mei, de vârsta lui Selly, nu au făcut-o. Am ascultat ce mi s-a spus de la guvern să fac și așa am făcut.

Sunt sigur ca Selly își va da seama curând cât de greșit a fost răspunsul său temperamental din seara aceasta și îi va părea rău. Era mai simplu și mai sincer să spună că a greșit încălcând legea și să își ceară iertare”.

Vlogger-ul Selly (Andrei Șelaru) și-a serbat ziua de naștere într-un local din județul Ilfov

Vlogger-ul Selly (Andrei Șelaru) și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din județul Ilfov, la o petrecere alături de prieteni, însă din imaginile postate chiar de către acesta pe rețelele de socializare Poliția Ilfov s-a sesizat din oficiu și a transmis amenzi de cel puțin 15.000 de lei, „pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”. La petrecerea lui Selly a participat și manelistul Țancă Uraganul care a cântat și s-a fotografiat cu vlogger-ul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS