14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateReduceri de 20% la oferta Interrail Pass

Reduceri de 20% la oferta Interrail Pass

Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care vine cu reduceri de 20% în perioada 1-31 martie 2021, pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass.

Ofertele promoţionale cu reducere sunt puse în vânzare până la data de 31 martie 2021, având prima zi de valabilitate în perioada 01 martie 2021 – 30 iunie 2021.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (insotiti de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene (click aici tarife preț promoțional Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (click aici tarife preț promoțional Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Totodată, Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 20% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.

Detalii despre tarife preț întreg și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS