21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZece persoane, reţinute de poliţişti după o bătaie generală într-o localitate din Buzău

Zece persoane, reţinute de poliţişti după o bătaie generală într-o localitate din Buzău

Zece persoane au fost reţinute azi de poliţişti după ce s-ar fi luat la bătaie pe un drum sătesc din localitatea buzoiană Coloneşti, pe 31 decembrie 2020, a anunţat purtătorul de cuvânt al IJP Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, citat de agerpres.

Suspecţii s-ar fi lovit reciproc, distrugând scândurile dintr-un gard.

„La data de 31 decembrie 2020, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani, din comuna Coloneşti, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniştea publică, pe drumul sătesc.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 61 de ani, în timp ce se aflau pe drumul sătesc din comuna Coloneşti, în dreptul imobilului aparţinând unei femei de 40 de ani, ar fi provocat scandal şi s-ar fi lovit reciproc cu scânduri smulse din gardul imobilului, cu alte şase persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani.

În încercarea de a aplana conflictul, femeia de 40 de ani ar fi fost lovită de un tânăr de 25 de ani. Zece persoane au fost reţinute de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentate Parchetului cu propuneri legale”, a declarat inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi încăierare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS