15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la persoane care au clonat site-uri de încălţăminte şi parfumuri pentru a vinde produse contrafăcute

Percheziţii la persoane care au clonat site-uri de încălţăminte şi parfumuri pentru a vinde produse contrafăcute

Poliţiştii şi procurorii efectuează astăzi cinci percheziţii în Bucureşti, la persoane suspectate că ar fi clonat site-uri care vând încălţăminte şi parfumuri şi comercializau produsele contrafăcute prin intermediul unor societăţi de curierat, scrie agerpres.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, acţionează pe linia combaterii contrafacerii de produse (parfumuri şi pantofi sport) într-un dosar penal aflat în cercetare”, informează un comunicat al DGPMB transmis astăzi la AGERPRES.

Sunt puse în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi cinci mandate de aducere.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii ar fi clonat anumite site-uri profilate în vânzarea de parfumuri şi ulterior comercializau produsele contrafăcute prin intermediul unor societăţi de curierat.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Sector 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, aşa cum se prevede în Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Persoanele urmează a fi conduse la audieri, arată sursa citată.

Până la acest moment au fost găsite şi ridicate sute de produse cosmetice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS