5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe sâmbătă, craiovenii vor avea căldură în apartamente şi pe timpul zilei

De sâmbătă, craiovenii vor avea căldură în apartamente şi pe timpul zilei

Ca urmare a prognozei meteo anunţate pentru următoarele zile, Termo Craiova va începe de sâmbătă, 14 noiembrie a.c furnizarea căldurii în regim continuu. Prin urmare, craiovenii vor avea căldură în locuinţe, atât pe timpul nopţii,cât şi ziua. La acest moment craiovenii primesc căldură doar pe timpul nopţii. Furnizarea agentului se face acum în intrevalul 20-00- 10.00.

„Având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare, Termo Craiova anunţă începerea furnizării continue a agentului termic pentru încălzire începând cu ziua de sâmbătă, 07.11.2020”, a precizat administratorul special al Termo Craiova, Gheorghe Nedelescu.

În acest an, Termo a început furnizarea căldurii din noaptea de 15 spre 16 octombrie. Craiovenii au avut locuinţele încălzite doar pe timpul nopţii.

Ajutor bănesc pentru încălzirea apartamentelor

Locatarii de la bloc au început să-şi ridice formularele pentru ajutorul de căldură
Locatarii de la bloc au început să-şi ridice formularele pentru ajutorul de căldură

Trebuie precizat că, începând cu data de 19.10.2020 Direcţia de Asistenţă Socială Craiova a pus la dispoziţia craiovenilor cererile de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei, pentru sezonul rece noiembrie 2020-martie 2021. În cazul craiovenilor care îşi încălzesc locuinţele cu agent termic, cererile se găsesc la asociaţiile de proprietari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS