20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSibiul intră în scenariul roșu. Rata de infectare a trecut de 3

Sibiul intră în scenariul roșu. Rata de infectare a trecut de 3

Alt oraș din România, Sibiu, va intra în scenariul roșu. Acesta presupune închiderea școlilor, purtarea obligatorie a măștii și în spațiile deschise sau închiderea restaurantelor, a teatrelor și cinematografelor. La Sibiu, rata de infectare a ajuns la 3,24.

Rata de infectare cu noul coronavirus în municipiul Sibiu a ajuns, astăzi, la 3,24 cazuri la mia de locuitori. Autorităţile se vor reuni pentru a adopta deciziile de intrare a oraşului în scenariul roşu. Unităţile de învăţământ au fost deja anunţate că din 26 octombrie se va trece la cursuri exclusiv online, potrivit HotNews.

În ultimele 14 zile s-au înregistrat 555 de cazuri

Potrivit datelor transmise, astăzi, de Prefectura Sibiu, în ultimele 14 zile s-au înregistrat 555 de cazuri, în afara focarelor.
Pentru ora 14.00 a fost convocată şedinţa Comitetului pentru Situații de Urgență, urmând să fie luate deciziile pentru trecerea orașului la scenariul roşu.

În total, 19 localităţi din judeţ au trecut de 3 cazuri la mia de locuitori, cea mai mare rată de infectare fiind în Apoldu de Jos, unde este 10,64.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS