8 C
Craiova
sâmbătă, 28 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Rusia înregistrează un număr record de decese cauzate de coronavirus

Rusia înregistrează un număr record de decese cauzate de coronavirus

Un număr record de decese cauzate de coronavirus a fost înregistrat în Rusia. 317 bolnavi au murit în ultimele 24 de ore. Numărul total al persoanelor care au luat SARS-CoV-2 în Rusia, de la izbucnirea pandemiei, a ajuns la 1.447.335, potrivit stiri.tvr.ro.

317 decese cauzate de Covid-19 în ultimele 24 de ore s-au înregistrat în Rusia: maximul de la începutul epidemiei.

15.700 de infecţii, în ultima zi

Infecțiile din ultima zi s-au ridicat la 15.700, iar numărul total de cazuri Covid-19 constatate până acum în țara cu aproximativ 144 de milioane de locuitori a crescut la 1.447.335. Conform datelor oficiale, 24.952 de ruși au murit din cauza bolii.

Moscova a confirmat 63 de decese

Moscova, epicentrul focarului de coronavirus din Rusia, a confirmat 63 de decese, stabilindu-și propriul record de decese, potrivit The Moscow Times.

Bilanțul record de morți vine la o zi după ce Rusia a înregistrat cea mai mare creștere de noi infecții. Numărul total al persoanelor care au luat SARS-CoV-2 în Rusia, de la izbucnirea pandemiei, a ajuns la 1.447.335.

Autoritățile continuă să excludă revenirea la restricțiile stricte pentru a încetini răspândirea virusului. În schimb, au introdus restricții în punctele considerate „fierbinți”. De asemenea, îndeamnă localnicii să le respecte până când va începe producția în masă a vaccinului în Rusia.

Autoritățile din Rusia introduseseră restricții în primăvară, interzicând inclusiv plimbările neesențiale, când țara avea o medie mai mică de 10.000 infecții zilnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Olt/Șofer rănit în urma unui accident rutier

Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Milcov, Olt, a fost în urma unui accident rutier produs în acestă după-amiază, în Slatina. La locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul ISU Olt.

ȘTIRI GdS

Copiii au avut parte de mai multe scene de...

Copiii au avut parte de mai multe acte de violență în familie, de la începutul pandemiei

Kaufland oferă spații producătorilor de legume și fructe care...

Kaufland cheamă în magazine producătorii mici de legume și fructe care nu mai pot vinde în piețe. Oferă spații de vânzare în...

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin...

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, a trecut la PSD, a anunţat în această seară preşedintele PSD Craiova,...

Oraşul Cernavodă şi două comune din județul Constanța intră...

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a propus astăzi carantinarea altor trei localităţi: oraşul Cernavodă și comunele Cumpăna şi Târguşor. Măsura...

Amendați de Garda de Mediu pentru arderea deșeurilor

Garda de Mediu a depistat mai multe persoane fizice și juridice care ardeau deșeuri. Acestea au fost amnedate Ca...

Republica Moldova declară stare de urgenţă în sănătate publică...

Comisia naţională extraordinară de sănătate publică (CNESP) din Republica Moldova a decis vineri, într-o şedinţă supervizată de premierul Ion Chicu, instituirea stării...